Effektiv fiberlaserskärning med korta ledtider.

Idag har vi två lasermaskiner från Bystronic i vårt hus. Maskinerna klarar av att skära stål upp till 25mm, rostfritt upp till 30mm, aluminium upp till 15mm  och klarar även  att skära mässing och koppar. Vi har god kunskap om maskinerna, tillsammans har vi över 50 års erfarenhet av laserskärning. Pålitliga servicetekniker som hjälper oss vid eventuella driftstörningar.

ByStar Fiber 3015

Vår ByStar Fiber 3015 har bästa prestandan för vad du än kommer skära i framtiden. Den har högsta detaljkapacitet och förstklassig skärkvalitet upp till stora plåttjocklekar. Tack vare det intuitiva användargränssnittet ByVision Cutting har denna laserskärning maximal användarkomfort och transparent processtyrning. ByStar Fiber 3015 har även full åtkomlighet till skärområdet på långsidan.

Plåtdimensioner: 3000 x 1500 mm
Maximal simulant positioneringshastighet: 169 m/min
Manövrering med ByVision-pekskärm och manuell styrenhet.

ByTrans, ByTrans Extended

Vår ByTrans ger intelligenta lösningar för lastning och avlastning av laserskurna detaljer. Den ger snabb arbetsorderbehandling eftersom den automatiska lastningen och avlastningen förkortar ställtiderna. Modellen ByTrans Extended har inte bara en, utan två kassetter och gör därmed maskinsystemet ännu mer självgående. Maskinen har högt maskinutnyttjande och en flexibel användning. Den kan användas till inte bara lämning/hämtning i lager, utan även till avlastning av stora detaljer och iordningställande av skyddsskivor av plast som systemet lägger mellan plåtarna (ByTrans Extended).

ByStar 3015, ByLaser 4400

En driftsäker Co2 maskin som presterar god kvalité i det tjockare segmentet.

Teknisk data
Plåtdimensioner 3000 x 1500 mm
Simultan positioneringshastighet: 113m/min Maximal axelacceleration: 4,5 m/s2